Gabriel Klint är en webbtv-serie i 10 delar x 10 min. Det är en fantasyhistoria om ängeln Gabriel Klint som bor i Sverige och räddar människor som vill ta sina liv. Gabriel älskar sitt jobb som helare, men dras allt mer in i jordelivet vilket kulminerar när han under ett uppdrag möter Abby, en människa som också visar sig vara hans själsfrände. Detta får dramatiska konsekvenser och mynnar ut i det för honom omöjliga valet, människorna eller henne?

 

Serien riktar sig till unga mellan 13-18 år och kommer stå klar under våren 2018. Den är inspelad i Sverige och på Färöarna.

 

Skådespelare som är med är bland annat Charlie Gustafsson, Madeleine Martin, Mohamed Said, Adina Romare, Ousman Holmén, Regina Lund, Karin Bertling, Johannes Brost, Happy Jankell, Sonny Lindberg och Molly Nutley.

 

Serien ska också gå att få direkt till sin instagram eller Facebook, en scen per dag, för den som önskar. Detta ger oss också möjlighet att visa bortklippta scener och annat relevant kul, samt kommer att bygga starkare band till karaktärerna.

 

http://www.imdb.com/title/tt5909898/?ref_=nv_sr_1